Om virksomheden2021-01-19T15:05:39+00:00

OM VIRKSOMHEDEN

Danish BiOrganic er et dansk salgsselskab, der har specialiseret sig i at handle med økologiske kvalitets rodfrugter til konkurrencedygtige priser.

Kort om Danish BiOrganic

Danish BiOrganic er et dansk salgsselskab, der har specialiseret sig i at eksportere økologiske grøntsager; primært rodfrugter og gulerødder til de europæiske  markeder.

Danish BiOrganic er en samarbejdspartner, som er tæt forbundet med DanRoots, der producerer og leverer de danske økologiske rodfrugter og gulerødder.
I samarbejdet stilles der store krav til produktion og kvalitet af de varer, som sælges, og varerne har derfor alle certificeringer indenfor økologi, Global Gap og GRASP. Alle certifikater kan downloades her på siden under afsnittet “Certifikater”.

Danish BiOrganic formidler alt det praktiske i forbindelse med opstart, vareprøver, kontraktudarbejdelse og produktudvikling. Et bredt netværk af transportører gør det endvidere muligt at eksportere rodfrugterne sikkert og hurtigt. Alle eksportleverancer understøttes af en kvalitetsrapport baseret på stikprøver – dette til stor gavn for begge parter.

Interesseret i et samarbejde

Danish BiOrganic er altid interesseret i nye samarbejder.
Kontakt os for mere information

KONTAKT OS HER